30 Mart 2014 Pazar

SU GİBİ SOHBETLER CANLI YAYIN 30.03.2014


Live streaming video by Ustream

29 Mart 2014 Cumartesi

GÜNAYDIN TÜRKİYE


Günaydın TÜRKİYE

Bugün mahalli seçimler gerçekleşiyor. Demokrasi gereği insanlar bugünü bekliyor. Bu sayede kendi düşüncelerimizi, beklentilerimizi bir şekilde (tek bir oy bile olsa) ifade etmeyi amaçlıyoruz.

Herkesin kendi fikirleri, hayat değerleri bazında yakın oldukları adaylar, partiler olabilir. Demokrasinin güzelliği de burada yatıyor zaten. Herkes istediği adayı veya partiyi destekleme ozgürlüğü... 

Biz SU GİBİ SOHBETLER ekibi olarak açıkcası bugün kimlerin bu yarışta  ipi ilk göğüsleyeceği konusunu cok önemsemiyoruz.    Bizim için önemli olan Pazartesi sabahı hangi aday veya parti seçimleri birinci olarak bitirsede, toplumda oluşmuş derin ayrılığı ve "ÖTEKİLEŞTİRME" sendromunu bitirmelerini talep ediyoruz. Hiç kimsenin dini, dili, ırkı, rengi, düşünceleri, görüntüsü ve buna benzer sebeplerle ötekileştirilmemesini istiyoruz. Hepimizin ilk önce insan olduğumuzu hatırlatacak liderlerle yeni bir Pazartesine merhaba demek istiyoruz.

Hangi adaya oy verdiginiz veya hangi partiyi desteklediğiniz hiç önemli değil.

Önemli olan Pazartesi sabahı her ne olursa olsun komşuna, iş arkadaşına, ekmek aldığın fırıncıya  vs "ÖTEKİ" olarak yaklaşmak yerine herkesin herkese kocaman bir GÜNAYDIN ile güne başlamasını temenni ediyoruz.

GÜNAYDIN

9 Mart 2014 Pazar

SU GİBİ SOHBETLER CANLI YAYIN 09.03.2014

CANLI YAYINIMIZ TÜRKİYE SAATİ İLE 22:00 DA BAŞLAYACAKTIR.

KONU 
SADAKAT

KONUK
Prof. Lerzan Aksoy